Най обичам луди баби
вихрено край мен да се въртят!
Младите край тях са слаби!
Не им достига, сякаш, дъх!
С тях да се посмееш, потанцуваш...
С тях може и да помълчиш.
Никога не ще гладуваш!
По пътя няма сам да си вървиш...
Обичам! Обичам луди баби!
С маски, или без!
Но искам тази компания!
Ако си луда баба - влез!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.