Nov 30, 2017, 4:22 PM

Лудост 

  Poetry » Love
681 0 11

Любов или страст е

лудостта ни дръзка?!

Нещо ни привлича

в тази наша връзка?!

Изгарящ от страст,

запалваш и мен

завинаги стопляш ме

в света заскрежен.....

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??