Jan 7, 2019, 7:52 AM

Лудост 

  Poetry » Love
543 0 0

 

Лудост е да се надявам,
за чувства истински, желани.
Лудост е да ти прощавам,
за думите ми, от тебе не разбрани.


Подлост или сложна игра?
Отношение слабо и сломено.
Размисъл и надежда за искра.

Сърцето ми, не ще бъде победено.

 

Поглед, напоен със скръб,

Жажда за обич,  се носи във ума.
До кога ще ходим по тъничкия ръб?
До кога ще страдат нашите сърца?


Тежко бреме ли ще носим
за едничка обич да мечтаем?
Това ли е за нас, любов да просим?
И от ден на ден по-силно да ридаем.

© Никалас Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??