Aug 30, 2007, 10:57 PM

Лудостта ни 

  Poetry
578 0 6

Имах възможността да полудея,
и мрачните стъкла да претопя.
Пясъчно легло да ти постеля,
в снежинка вечност да ти уловя.

Търся в мрака луди очи,
безплътна мъгла ги пропива,
ликът ти опитва се да заличи,
но може само да опитва.

Свит в ъгъла на тежко кадифе,
страхът ми ще целунеш по устата,
ще вкусиш от горчивото кафе,
в мисъл изнасилваш красотата.

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??