Лунен порой.
Сипят се звезди безброй.
Силуети вцепенени стоят.
Пленени от невижданото досега.
Без мълва.
Небето взират.
Наблюдават красота.
Звездите падат.
Рушат с неизмерима сила.
Сгради рухват.
Прелитат части от тела.
Но никой не отстъпва.
Твърде красиво е.
© Игнат Игнатов All rights reserved.