Apr 10, 2013, 8:14 AM

Лунна светлина 

  Poetry » White poetry
855 0 0

Лунна светлина 

 

Лунната светлина ти видя и тръгна към нея със затворени очи! 

Защо не видя пътя към реалността - там бяхме ние! 
Сега далеч от нас, но винаги в сърцата, щастлива ли си ти, кажи, 

и моля се аз добре да си ти!? Не искам болка да чувстваш - достатъчно изтърпя, не искам тъжна да си ти - радвай се на нашите оцеляващи дни! 

Не гледай в нас болката - тя ще те нарани! 

Виждай усмивките на лицата ни - те говорят много! 

Чуваш ли? Виждаш ли? Всяка една тръпчинка и лека усмивка ти казва - Обичаме те! Това винаги помни!

Обичаме те мамо, липсваш ни ТИ!!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??