Jul 29, 2008, 7:07 AM

Лятна авантюра 

  Poetry » Erotic
810 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

27.07.2008


Авантюра лятна завъртя ни
и мисля си само за теб.
В мечтите ми, дори
 в съня ми
настъпателна е мисълта за теб.


Очи затварям и те виждам -
устните, косата ти, лицето,
дори на слънцето завиждам,
че целува те сега вместо мен.


Разбий на късчета клишето,
на пух и прах задръжките да паднат
и направи с мен това, което
страстите в теб подсказват.


Ела, аз чакам те самотна
и всяка дреха вече пречи
да навлезем в тайната дълбока
на телата, от страст изпотени.


Люби ме нежно, страстно, диво!
Докрай без срам ме обладай!
С едно движение на тялото красиво,
всичката си страст в мен излей.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??