Nov 14, 2014, 9:53 PM  

Лятна фантазия под тепетата 

  Poetry » Love
386 0 0

Лято е
Сякаш беше вчера
Когато те видях
И се запознахме
И започнахме
Да се срещаме

 

Било то в малките
И уютни кафенета
Или в разни барчета
Където пиехме бира
Или насред природата
Покрай Пеещите фонтани
Където си разменихме
Онези малки подаръци
Или на Лятното кино
Където гледахме онзи филм
Или горе, на Бунарджика
Където бяхме седнали
На онази пейка
И си говорихме
За миналото
За настоящето
За бъдещето
Или на Гребната база
До река Марица
Мамка му, как ме е яд
Че така и не можахме
Да я посетим през нощта
А гледката точно тогава
Наистина си заслужаваше
Но сега, като се замисля
Ти навярно не си и искала
Защото когато най-накрая
Събрах смелост
И се разкрих
Ти...ме отрязa

 

Въпреки това
Аз все още пазя
Онези смс-и
Които ми вдъхваха
Някаква надежда
Че лятната ни фантазия
Ще се превърне
В реалност.

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??