Dec 18, 2011, 1:12 PM

Лъч 

  Poetry
907 0 18



Облаците пак кипят -

пяната им

звуците изсмуква

и всичко

с мъгла безжизнена облива.

А аз,

в очите си,

хванала съм слънчев лъч

и няма да го пусна.

Топлата му светлина

през ресниците ми се процежда,

в безличната мъглявина

по път далечен ме повежда -

в свят вълшебен,

където и във студ

гълъби

гнезда уютни вият,

ледени цветя

аромата си разпръсват

и подобно мънички слънца,

над мен звезди се сипят.

 

Слънчев лъч,

път проправящ ми

към теб!

 

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??