Nov 26, 2008, 7:05 PM

Лъчи от любов 

  Poetry
1173 0 10
 

Колко слънца си родила?

Не зная, но има едно,

дето ме грее с все сила

и ме гали с лъчи от любов.

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??