Jun 1, 2018, 9:05 PM

Любима моя 

  Poetry
980 6 8

Любима, светлият ти лик

за мен в икона се превърна.

Жадувам всеки кратък миг,

когато мога да те зърна.

 

Горят ме въглени – очи.

Смехът ти странно ме смущава.

Вселената пред теб мълчи

и всичко, всичко ти прощава.

 

И днес си в розово, нали!?

Бонбоненото ти отива.

Ах, как сърцето ме боли,

че ти си толкова красива!

 

Разстроена си в този час.

Трепери долната ти устна.

Покрил я бих с целувки аз –

такава пухкава и вкусна.

 

Помахваш някому с ръка,

изпълвам се със злъч ревнива.

Не бих могъл да отрека –

страстта ми е безумна, дива.

 

О, Господи! Към мен вървиш!

Изящна си като Мадона!

Аз в памперса си правя ,,пиш"

и си изпускам биберона.

 

 

 

 

© Васил Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??