Sep 15, 2007, 3:34 PM

Любима съм... 

  Poetry
655 0 7
Любима съм на ветровете южни,
ефирно галещи с невидими ръце,
любов и топлина не са ми нужни -
домът им е във моето сърце.
Любима съм на лятото горещо,
погледни във слънчевите ми очи,
те искат да ти кажат нещо -
повярвай във изгубени мечти.
Любима съм на синьото небе,
за мен е песента на птиците
и птица съм със огнени криле,
с обич, скрила се в зениците.
Любима съм на морската въздишка,
изтръгнала се от душата на вълна,
опитомена сянка, вързана с каишка,
но свободна да се слее с любовта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??