Sep 14, 2008, 11:41 PM

любимите очи 

  Poetry » Love
847 0 7
 

Заплетоха се нишки -

плетеница

от странни цветове...

и труден смисъл.

Чете ги само Господ

и разбира,

а аз оставам

в притвора

и мисля...

 

Мечтая час

за празнични камбани

и времето

да открои нещата...

 

Заплетох се

в човешките си драми

и погледът е тесен

за Съдбата...

 

Едно-едничко

всъщност

различавам -

лицето ти -

все същото остава,

измежду хиляди

и сред тълпата -

любимите очи,

които чакам!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??