Jan 16, 2015, 7:53 AM

Любов 

  Poetry
467 0 4

Моя тиха и тъжна любов,

със венец от прекършени клони.

Моя мъко и мой послеслов,

от объркани мисли и думи.

 

Моя скрита и явна любов,

разпилявана в страсти и хули.

Ненамерила пристан и брод,

а сълзите ни, дала на други.

 

Моя грешна и свята любов,

неописана в догми, в закони.

Вместо помен - раздавай оброк,

за деня, в който пак ще ни има.

 

Моя стара и нова любов.

С позакърпена риза от спомен.

Вместо птица - прати благослов.

Вместо с клетва - със обич кръсти ни.

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??