Sep 18, 2021, 4:31 PM

Любов 

  Poetry » Love
257 1 5

Любов. Колко лесно се убива.
Само миг на степен вечност.
И не диша вече. А е жива.
Да умре е просто твърде лесно.

Любов. Колко трудно се лекува.
Едно безвремие преминало през ад.
Една надежда, неотдавна съществувала.
Едни очи. Безкрайно вкопчени назад.

Любов. Началото след многоточие.
Няколко грешки пропити с живот.
Две сърца, поболели от щастие.
И толкова болка. А всъщност ЛЮБОВ.

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??