Feb 27, 2007, 2:02 PM

Любов 

  Poetry
884 0 4
   Любовта е нещо трайно,
   но дали е то безкрайно?
   Някой мен ще ме попита:
   - дали е трайна любовта?
   Аз ще отговоря - да.
   И ще потвърдя това,
   че е вечна тя! 

© Кобаяши All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??