Sep 5, 2007, 2:47 PM

Любов без правила 

  Poetry
741 0 8

Бягах от теб без предпазен колан,
в случайно избрана, грешна посока,
в стремеж стихиен, обичайно неразбран
да надбягам себе си. Не спазих срока.
Не ми налагай граници или закони,
не си герой в Световната война.
Или решил си, че заслужаваш пагони?
Любовта е уличен бой - без правила.
Звезди не сваляй, вече ми ги даде.
Но защо ли ми угаснаха в ръката?
От недолюбване душата си продаде -
поднесе я на Дявола в краката!

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??