May 13, 2007, 4:48 PM

Любов на плажа 

  Poetry
744 0 11

Жарко слънце!
Тъмен облак!
Топъл дъжд!

Ситен пясък!
Бяла птица!
Морски плаж!

Здраво тяло!
Нежни ласки!
Бриз студен!

Потно чело!
Жадни устни!
Дъх солен!

Две усмивки!
Голо тяло!
Красота!!!

Очи пъстри!
Коси медни
и... ЛЮБОВ!
.....
Тъмна бира!
Кока-кола!
Сладолед!
(за отмора)


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??