Oct 22, 2014, 4:10 PM  

Любов предопределена 

  Poetry » Love
981 0 4

Спомних си за тебе... 

Нещо вътре в мен така ме заболя.

Спомен стар ли беше,  

или несподелената любов

някак ме навя.                                                                                                                                                                

Все още помня твоята прегръдка.

Тъй топла, с чувства,

които никога не сподели.

И онзи ден последен,

който завинаги ни раздели.                                                                                                                                            

Ти остана нещо много чисто.  

Една любов несподелена.

Облечена във бяло непорочна булка.

Една любов предопределена.

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??