May 2, 2005, 4:32 PM

Любов с две лица 

  Poetry
925 0 0

Обичам те, ала и толкова те мразя . Сърцето ми на две счупи и душата ми на тъга обрече. Днес ми каза "Обичам те", нещо трепна в мен. Нима ти още можеш да диктуваш чуствата ми с един замах. Опитах се да преживея мъката от отминалото време. Бях с друг, ала виждах тебе, обичам те, не мога аз без теб. Мразя те, ти обрече любовта ми. Обрече моята душа да се скита из пустошта, да няма изход от замъка на мрака, мрака на твоята душа! В златна клетка ме затвори и обрече мен и моето сърце на вечен мрак без право на избор, без право на щастие! Една илюзия, превърната в лъжа!!

© Мими Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??