Jun 29, 2012, 10:46 PM

Любовен детектив 

  Poetry » Love
575 0 0

1. Тишината край мен цари,

   а на небосвода звездите греят.

   Сам, осветен от лунните лъчи,

   чакам буйни реки в мен да

   се влеят.

 

2. Реки от любов,

    реки, озаряващи един живот.

    Реки на ново начало,

    реки бистри като кристал.

    Та да се огледам в това огледало,

    да почувствам блаженство,

    да се почувствам бял.

 

3. Време е да разчупя рутината,

    оковала ме със своите окови.

    Време е да отворя вратата

    към безценни мигове нови.

 

4. Ще следвам своя път по звездите,

    път, водещ към щастие,

    път, сбъдващ мечтите.

    Време е да напрегна своите крака,

    време е да потърся любовта.

  

   

   

   

© Мирослав Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??