Mar 3, 2013, 3:17 PM

Любовен елексир 

  Poetry
794 0 0

                                                                  Любовен елексир

                                 

                                                  Нощта отминава, денят се усмихва,

                                                  утро настъпва с песен красива,

                                                  песента се носи навън и утихва,

                                                  но в мойта душа трепти тя жива.

                                                  

                                                 Кой ли пее толкова прекрасно?

                                                 Че тази песен в мене да звучи,

                                                 като елексир ме е опила бясно,

                                                 но кой ли пее толкова прекрасно?

 

                                                Сърцето ми изскочи, весело играй,

                                                ръцете ми треперят, очите и те,

                                                сълзи от радост се стичат безкрай,

                                                бавно се носят по мойто лице.

 

                                               Излязох навън, погледнах нагоре,

                                               птица славей пееше безспир,

                                               но що сърцето ми се влюби, Боже,

                                               в тази песен, любовен елексир?

  

                                                 

      

                                                

                                               

                            

 

                                                  

                                                  

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??