Jul 8, 2016, 12:22 PM  

Любовен ескиз – 1 

  Poetry » Love
798 1 22

 

Ако с няколко щриха

любовта се рисува...

 

Ако в няколко стиха

любовта съществува...

 

Тя е цвете, което

носи твоето име!

 

Тя пулсира в сърцето

и шепти: "Целуни ме!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??