Jun 12, 2020, 10:34 AM

Любовен копнеж 

  Poetry
645 1 8

Волно ми е, мила.
Искам чудеса...
Искам жар и сила,
страст и свобода.

 

Ти си ме пленила
с прелестна душа
и си подарила
на нощта цветя.

 

Искам да те има.
Искам да си тук.
Искам да сме трима.
Бебе, дом и звук.

 

Плът, ръце, камина.
Мир и светлина.
Път и месечина.
Старост, топлина.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??