Mar 31, 2010, 12:35 AM

Любовен роман 

  Poetry
596 0 2

И над града заваля, тъпа болка в сърцето,

грозна, зловеща луна, глухо е и морето.

Схлупва се тежко небе, а тебе те няма, къде си?!

Болката тихо влече само спомен от някакво ехо.

Помниш ли как на брега седяхме и гледахме тихо,

чакахме светлата нежна луна

да се срещне със своето слънце сърдито.

Чакахме душната нощ да отстъпи на яркия ден,

тихо и нежно притиснат, гледаше само във мен.

Тръгна си и го забрави, потъпка ме глухият град,

отми ме пороят проливен, загубих се някъде там...

С вик се надигат вълните, заглушени от спомена стар,

заглушени от далечното ехо

на забравен любовен роман.

© Райна Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??