Aug 27, 2009, 12:54 PM

Любовен триъгълник 

  Poetry
1097 0 4

Обич моя, трудна, невъзможна!

Слънце мое, в тъжните ми дни!

Любовта ни е толкова тревожна,

че не зная истинска ли си или не си?

 

Ти помниш ли как плаках на твоето рамо?

Как те молих за капчици ласка?

Много малко от теб исках - само

да ме обичаш, без никаква маска.

 

Бях щастлива, защото бях заблудена.

Вярвах, че си само и единствено мой.

Но върху нашата обич падна сянка студена.

Появила се друга. Стана аз, тя и той.

 

И не мога да бъда съвсем безразлична

за това, че с онази ти ме смени...

Все пак няма да съм цинична,

а ще чакам с търпение по-светли дни!

 

Тя като мен не може да те има,

дори да е красива, даже по-добра...

защото честност в любовта ни има!

А тя е със теб, но живее в лъжа!

 

Аз зная, че тя съществува,

но тя не знае за нас.

Не си ме излъгал и затова си струва

все още да те обичам аз!

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно!
  • хората стават жертви на подобни любовни триьгьлници,и продължават да обичат другия въпреки льжата.Тежи подобна истина да разбереш че не си единствената.Прекрасно стихотворение
  • Вече никога няма да е същото!Предателството остава да тежи!Продължи напред!Заслужаваш да бъдеш щастлива!
  • ...ако си на 42
    ,,Не си струва безпричинно унижение!
    И теб, и спомените в миналото ще оставя!''

    Гледай напред!
    Живота е пред теб!

Random works
: ??:??