Mar 20, 2012, 10:07 AM

Любовна магия 

  Poetry » Love
610 0 0

           Любовна магия

 

Опари ме тази любовна магия,

забравих конец да ù сложа.

Открих огън звезден в нея,

билка положих и с песен.

 

Слова в думи сърдечни преплитам,

говоря на звездите с езика вълшебен.

А тази любов, която я искам,

не вижда, че я обичам и чакам като есен.

 

Китка цвете забодох в косата,

уших си бяла рокля богата.

Разцъфнала, кротка, засмяна -

тя, любовта, видя ме и трепна.

 

Какво ли от нея да искам?

Догде младост засенчи цвета на косата,

догде игривият пламък играе в душата,

зная аз, ще дойде тя с зората!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??