Jul 31, 2016, 11:04 AM

Любовта 

  Poetry » Other
381 0 2

Ако искаме без време
цяла да е любовта,
трябва да се разбереме
в миг един от вечността.

 

Явно, или пък задочно
любовта е в нас весден.
Със зачат'е непорочно
няма на света роден.

 

Любовта ни прави луди,
цял живот сме в неин плен,
колкото и да се трудим
с теб за залък поделен.

 

Че без нея как човека
потекло ще създаде?
Затова от памтивека
тя не става демоде.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Че ако не ни прави луди кой ще създава потомство в тез апокалиптични времена!
    Усмивка!Поздрав!
  • Интересно разработена темата на любовта -чете се леко и приятно в прекрасния ти стих!Хубава неделна вечер!
Random works
: ??:??