Изгарят си злокобно небесата,
пък ние търсим в огъня и Рая,
а смъртта се носи, идва със косата,
това не е, не е началото на края.
И сред всичките страхливи птици,
аз вървя с душата ти по пътя,
за да видиш истински ли те обичам
или просто е такъв сънят ти.
Повярвай на вълшебните ми чувства,
а не на прости приказки на хората
и ще знаеш - любовта ми е изкуство,
с която ще се потопим във полета!
© Аз All rights reserved.