Jan 27, 2016, 7:39 PM

Любовта на дъжда 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy, Other
1347 1 7

Любовта на дъжда

( моята любов )

Събирам се във лявото ти джобче.

Оставям и пространство на инат.

Прегръщам те с любов, звезди и… копче!

Побирам се във целия ти свят.

Дъждът е обич. Бавно се разлива

и тихичко посява златно зрънце.

Ей тук съм, Обич, в пъти по - … щастлива,

обичаща те в синьото ни слънце.

Във теб, Любов, сега са ми луните,

в една надежда тънка… Като нишка.

Минават безнадеждно къси дните…

А аз съм тук.

Във твоята въздишка.

 

Силвена Гоман

 

 

© Силвена Гоман All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??