Oct 15, 2017, 2:56 PM

Любовта на лятото 

  Poetry » Other
359 3 3

Виж как лесно се разтурва

Времето, когато плаче.

Есента превръща в урва

Листите на жълтите и обезлюбени сирачета

Омаломощени и полегнали пред моя дом.

Увили лятото и без зачатие:

Цветя.

И толкова са пъстри,

Измръзнали от суета:

Ако ги докоснеш с мисли,

Притихват. И заспиват.

С любовта.

© Владимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??