Последна мода - камуфлажни дрехи,
директно върху голата душа,
а тя отдолу наранена вехне,
прикривана от тежка суета.
И с грим - безупречен, сияен,
подобно маска на ухилен мим,
прецизно лъснат за мечтите тайник,
но в крайна сметка нàпреко вървим
на цялата си вътрешна природа,
за да сме в тон с проклетия живот!
Но аз избирам неувяхващата мода,
ще се обличам в искрена любов!
© Таня Донова All rights reserved.