Jan 31, 2009, 7:59 PM

Любовта ти 

  Poetry » Love
959 0 16
Защо се случваш като черна сянка

във моя делник празен и студен?

Любовта ти е любов на пепелянка -

не се лекува с билки и мехлем.



От нея се умира... Безвъзвратно,

а казват, от любов единствено боли.

В очите й преливам в непонятност,

усещам я по пулса в моите гърди.



Единствено съм жива, не защото

със тази болка аз се примирих,

а затуй, че даже раната дълбока,

чертае в мене стих подир стих.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??