Jul 21, 2021, 10:00 PM

Мадам 

  Poetry » Humour
267 0 0

Скокна стрина Гина рано сутрината

Чорлава, немита взря се във снагата

 

Гледа и се чуди, мига на парцали

Бре да се не види трябва да се справи

 

Що съм са навряла в тез дрипи и парцали

Хем на нищо не приличат, хем са много стари

 

И реши се Гина, да се поднови

Гардероба с нови дрешки да си зареди

 

Тез сукмани, тез галоши, хич не ми ги ти хвали

ще си купя аз кундури, като градските жени

 

рокли по-модерни  да не ме е срам

и помади най различни, за да викат ми „Мадам!“

 

Червила и мазила на устните ще туря

С моден изглед ще втрещя и линия в контура

 

да се чудят с мен  комшийките тогаз

и да цъкат кат часовник, всеки ден и то през час

 

Виж я тази Гина колко е модерна

силует като картина, от списанието слезла

 

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??