Dec 17, 2010, 6:32 PM

Магнолия 

  Poetry
783 0 11



досега

не те помилвах с длани

(само с думи)

не те целунах с устни

(само с мисли)

макар че исках го

неистово

до болка

а и ти

ни веднъж не ме целуна

не ме погали

това не сторихме

но не съжаляваме

защото знаем

предстои

и то

ще бъде

 

усещаш ли как в мрака

магнолията

копнежен аромат разнася

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??