Jun 25, 2007, 9:01 AM

Магьосник 

  Poetry
560 0 7

 

 

 


няма ли те
ставам облаче дъждовно
покажеш ли се
разцъфвам като мак
като слана
понякога ме париш ти неволно
но след това
в роса живителна
превръщаш се незнайно как

разбира се
че всичко туй ти умееш
нали си Маг   :)

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??