Jul 7, 2008, 1:42 PM

Майчице! 

  Poetry » Other
1781 0 12







майчино сърце

в режещи юлски лъчи

с недочакан син
















ЧАР.  ... в памет

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??