Feb 19, 2006, 6:36 PM

МАЙЧИНА ПРОШКА 

  Poetry
1086 0 12

           Майчина прошка


След грешките,извършени в живота,
спирам се пред бащиния дом,
ръката ми се колебае да потропа,
отново тук съм след тежкия разгром.

След странстване и лутане без път
отново прага бащин ще прекрача,
сълзите по лицето ми пълзят
и ето,че безсилен ще заплача...

Отново се завръщам вкъщи,мамо -
разкаян,молещ и сломен,
аз прошката ти искам само,
ще ми простиш ли някой ден?


29.01.2005г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??