Nov 18, 2022, 8:06 PM

Малко друга, но съм аз 

  Poetry » Free verse
371 6 11

И безпътна пътувах, 

и бездомна живях… 

В бедност дълго купувах 

болка, мъка и грях. 

 

И обичах. Не съдех, 

но пък съдена бях, 

щом изричах в очите 

истината без страх. 

 

Но реших да Живея 

и да бъда Небе, 

във което се рее 

весел смях на дете! 

 

И сега съм свободна –

малко друга, но Аз. 

Тиха песен любовна, 

стих, усмивка и страст.

© Яна Ангелова- Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??