Jun 26, 2009, 12:30 PM

Малко преди 42 

  Poetry » Other
925 0 6

Влюбен съм
всеки миг до полуда,
в  светлина
и звезди,
в кубче лед,
в тъмнина, в ясна мисъл,
в заблуда.
Всяка сутрин съм
влюбен във теб.

Влюбен съм мълчаливо, красиво,
безнадеждно - така, на инат.
Безпределно
съм влюбен и диво
в този
шантав
от влюбване свят.

Влюбен съм в щастието ни кратко,
да си върнеш,
каквото си взел.
И изгарям
да бъде по-сладко,
като захар

във крем карамел.

А ако вечността ме обича
и душата ми
в дума всели,
Жив ще съм
докато се изрича
и - любов ще е тя.

Може би...

© Бисер Бойчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??