Mar 29, 2017, 9:47 AM

Малък град 

  Poetry » Civilian
278 2 0

В малък град
кривите улички
са целия свят
на моите буквички,
които крадат
от малките тухлички
на живота ми – скромен палат.

 

А думите не стигат,
когато ми е криво.
Очите ми не мигат,
а навън е красиво.
Птиците пристигат,
но не ми е щастливо.
Дано не се прибират
и да пеят игриво.

 

Че не ме намира любовта,
аз не изпитвам вина.
Тя отива там,
където е сърцето, знам.
А към мен никой няма плам.
Огънчето е далеч, някъде там.


Затова съм сам.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??