Nov 1, 2020, 10:54 AM  

Кадифе 

  Poetry
277 7 17

Не би могло да бъде по-красиво

щом твоят дъх е моят въздух нощем.

Небето е дантела. Ти - мастило

в ръцете ми. И пиша. Пиша още..

по кожата ти с аромат на пролет,

аз пиша, че ужасно те обичам.

Нощта е кадифе. Страстта е порив.

Прилича ми на Рай. На Рай прилича.

Дъждът вали във ноти на Вивалди

в сърцето ми, до твоето поспряло.

Звездите се стопяват от наслада,

усещам те до слабото си тяло.

Небето ми е дневник. Ти - мастило.

Кръщавам го на теб и ти го давам.

По кожата ти пиша със червило.

Нощта е кадифе. А ти - наслада.

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??