Jan 29, 2007, 11:15 PM

мечта 

  Poetry
439 0 0

миличко,защо ме нарани така,
с тази тежка за мен дума?
Как можа?
Не ти ли стига факта,
че страдам в любовта,
страдам заради теб,
заради гордостта!
Ако можеше сега
да влезна във съня
и този сън да не забравиш никога,
да ме сънуваш,
да мислиш за мига,
когато ще се срещнем...
Тогава ще поискаш да сме заедно,
аз ще ти простя
и ще живеем за мига!


                                 Посветено на Мони и нейното пиле!!!         

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??