Apr 2, 2006, 10:21 AM

МЕЧТАЯ 

  Poetry
789 0 2

 

Мечтая.

Простo си мечтая сега,

за да не мисля

колко ми липсва Тя.

 

Мечтая,

защото ми липсва надежда,

че към мен тя

отново ласкаво ще поглежда.


Мечтая

да видя птицата бяла, която да заличи

погледът надолу,

с който пред мен си винаги ти.

 

Мечтая

не просто да ти се любувам,

а да позволиш

красотата твоя да нарисувам.

 

Мечтая

да те опиша сега

с думи такива,

ненамирани

преди мен на света.


Мечтая

тези мои за тебе слова

да останат у всекиго

завинаги в паметта.

 

Мечтая

да няма мъка
повече на земята,

на онази подобна

у мене в душата.

 

Мечтая.

Простo си мечтая сега,

да достигне до нея

колко ми липсва Тя.

 

 

 

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??