Jul 13, 2018, 3:42 AM

Мечти на закуска 

  Poetry » For kids
1179 1 2

Двама малки малчугана,
рано сутрин размишляват
как ли влака те да хванат,
друг град, за да посещават.

 

Ще ли им дадат билети,
ако с тях не дойде мама,
че тя все е тъй заета.
Време за почивка няма.

 

В нечий куфар ще се скрият,
и ще се стаят в купето,
щом кондукторите минат.
А пък видят ли морето,

 

ще помолят машиниста,
той по-бързичко да кара,
но все пак да не подмине,
черноморската им гара.

 

Двама малчугана малки
тъй мечтаят на закуска.
Само да почакат малко.
Февруарски сняг вън бръска.

 

 

09.07.2018г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

The work is a contestant:

Добросторци »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??