Nov 13, 2014, 6:14 PM

Мечти след 50 

  Poetry » Erotic
1083 0 4

 

 

 

Отзад те гледам замечтано,

опъва се лицето бледо,

и дишам, дишам, запъхтяно,

и тихо се втвърдява "дедо".

 

И леко устните отварям,

очите мислещо, не мигат,

дали се питам и повтарям,

ако се получи... ще го вдигна.

© Антоан Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??