Apr 5, 2007, 1:57 PM

Мечти в сълзи 

  Poetry
740 1 0
Тръгнах, обърнах се и спрях.
В очите ти съзрях.
Видях сълзите ти големи
от сърцето ми неопетнени.

Тези сълзи падаха бавно, снижено
от лицето ти вкаменено.
Те бродят и търсят
лицето ми бяло в спомените живи.
Дори и в думите ми красноречиви.

Разпознах човекa със сълзите.
Разбрах, че това е момчето с лицемерието и лъжите.
Продължих по пътя свой,
сълзите си още рони той.

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??