Sep 16, 2012, 8:56 PM

Между две години 

  Poetry » Civilian
436 0 3

Забързаното време ме завлича

и ми бележи съдбините.

То даже тясна дреха ми навлича

и трудно ми минават дните.

 

Макар че всеки ден е нова радост,

той носи в себе си тъгата,

че си отива вече мойта младост,

без чар остава ми снагата.

 

Увлечен ежедневно в битието -

под мишците със тежки дини,

чертая дължината на тирето,

стоящо между две години.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??