Oct 8, 2017, 7:19 PM  

Между теб и мен 

  Poetry » Other
800 8 28

Емоции със вкус на стар затвор

под час разхождат поривите на душата.

Тъй скучно е да водиш с всички спор

и безнадежно е да вярваш в светлината,

 

а тя е тук – прекрасна в есенния ден.

Поръсила е с капчици света в стъклата

и стича се – като рекичка между теб и мен,

и цветни листи плуват във водата.

 

Един от тях прилича сякаш на сърце,

а друг – на пъстрокрила птица…

От нея си вземи едно перце

и с него научи сърцето да обича.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??