Oct 18, 2018, 3:52 PM

Меланхолия2/Монолози с батко 

  Poetry » East forms, Other
559 3 4

Есента покрива

болката с тежки листа.

Как да те стопля?..

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

хайку

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??